EWK Technics

Verwarming - Sanitair - Ventilatie - Airconditioning

Even voorstellen! Wij zijn een klein jong installatiebedrijf, maar met heel wat ervaring. Wij staan voor kwalitatieve installaties en een goede service voor een eerlijke prijs.

Vakmanschap! Eer van je werk! en samen met de klant bekijken wat de beste oplossing is, kortom een fijn klantencontact waar ik mijn technische kennis in kwijt kan. Daar doe ik het voor!

Wat plaatsen we ? : Warmtepompen, Gasketels, Zonne-energie, Boilers, Vloerverwarming, Radiatoren, Badkamers, Sanitair, Aardgas, Ventilatie, Airconditioning.

We zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf en onze medewerkers hebben de nodige certificaten om aan aardgasinstallaties te werken.

EWK Technics bv
www.ewktechnics.be
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

Uw Viessmann installatiebedrijf

We willen onze klanten zo goed mogelijk begeleiden doorheen hun bouwtraject, wij adviseren bij de keuze, we ontwerpen en bouwen uw installatie en zorgen nadien voor het onderhoud en de na-service. Een nieuwe installatie van EWK Technics dient steeds aan de volgende zaken te voldoen : Energiezuinig – prijsbewust - kwalitatief – onderhoudsvriendelijk.

De specialist bij u in de buurt

Vanuit Sint-Truiden zijn wij actief in gans Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.