EWK Technics

Verwarming - Sanitair - Ventilatie - Airconditioning

Even voorstellen! Wij zijn een klein jong installatiebedrijf, maar met heel wat ervaring. Wij staan voor kwalitatieve installaties en een goede service voor een eerlijke prijs.

Vakmanschap! Eer van je werk! en samen met de klant bekijken wat de beste oplossing is, kortom een fijn klantencontact waar ik mijn technische kennis in kwijt kan. Daar doe ik het voor!

Wat plaatsen we ? : Warmtepompen, Gasketels, Zonne-energie, Boilers, Vloerverwarming, Radiatoren, Badkamers, Sanitair, Aardgas, Ventilatie, Airconditioning.

We zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf en onze medewerkers hebben de nodige certificaten om aan aardgasinstallaties te werken.

EWK Technics bv
www.ewktechnics.be
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van zonnepanelen waar we trots op zijn

  • Zonne-energie
  • Kerkom bij Sint-Truiden
EWK Technics - Zonne-energie - Kerkom bij Sint-Truiden
> Meer
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

Uw Viessmann installatiebedrijf

We willen onze klanten zo goed mogelijk begeleiden doorheen hun bouwtraject, wij adviseren bij de keuze, we ontwerpen en bouwen uw installatie en zorgen nadien voor het onderhoud en de na-service. Een nieuwe installatie van EWK Technics dient steeds aan de volgende zaken te voldoen : Energiezuinig – prijsbewust - kwalitatief – onderhoudsvriendelijk.

De specialist bij u in de buurt

Vanuit Sint-Truiden zijn wij actief in gans Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.